Çankaya Belediyesi Bayramda Tüm Birimleriyle Hizmette

ÇANKAYALILAR MÜHYE'DE BAYRAM İBADETLERİNİ YERİNE GETİRDİ

Çankaya Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de ilçe sakinlerinin sorunsuz ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için seferber oldu. Yeşilkent Mahallesi'ne (Mühye) kurulan Kurban Satış ve Kesim Alanında vatandaşlar ibadetlerini yerine getirdi.

Çankaya Belediyesi, sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşların ihtiyaçlarına göre düzenlenen Kurban Satış ve Kesim Alanında çalışmalara başlayarak ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için hizmet veriyor. Özellikle sabah saatlerinde araç yoğunluğunu en aza indirmek için alana giriş ve çıkışları kontrollü bir şekilde gerçekleştiren belediye, Çankaya Zabıtası kontrolünde kurbanlık alana araçlarıyla gelen vatandaşları bayram için hazırlanan otoparka aldı.

ÇANKAYA BELEDİYESİ BAYRAM BOYUNCA TEYAKKUZDA

Tüm birimleriyle kesim alanında faaliyet gösteren Çankaya Belediyesi başta Zabıta olmak üzere Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri, Sosyal Yardım Sağlık Birimi ekipleri ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için titizlikle çalışmalarını sürdürdü. İbadetlerini yerine getiren vatandaşlara çay ikramında bulunan belediye, kesim sonrası taşıma kolaylığı açısından poşet desteği de veriyor. Tankerlerle vatandaşlara temiz su temin edilirken havalı calaska sisteminin kurulu olduğu alanda, hayvan gübreleri ve seyyar tuvaletler her gün düzenli aralıklarla temizleniyor. Bayramdan önce olduğu gibi bayram süresince de devam edecek ilaçlama çalışmaları hem bölgede bulunacak vatandaşların sağlığı hem de hayvanların sağlığı açısından önem taşıyor. Ayrıca bayram boyunca alanda ambulans, ilaçlama, hayvan kontrol ve zabıta araçları da hazır bulunacak.

İlçe sakinlerinin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için her detayı düşünen Çankaya Belediyesi, vatandaşların kurban bayramı boyunca Çankaya İletişim Merkezinin 444 06 01 numaralı hattından, https://iletmer.cankaya.bel.tr/ adresinden, 0505 167 19 67 Whatsapp hattından talep ve şikayetlerini de alacak.

Ankara,Çankaya Belediyesi

Cesur, artık gereken ilgi ve sevgiyi görecek

Geleceğin teknoloji liderleri, sertifikalarını Başkan Akın’dan aldı

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN ST. PİERRE AZİZ PETRUS VE PAVLUS BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Başkan Bozbey; “Keşke enflasyon olmasaydı, ekmek fiyatları aynı kalsaydı”

Başkan Bozbey makamını Büyükorhan’a taşıdı

Bolvadin Belediye Meclisi İsrail Tel'in Bildirisi

Başkana Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLÇENİN SORUNLARINI İLETMEK İÇİN ANKARA DA BAKAN YARDIMCIMIZ AHMET AYDIN I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

YILMAZ: “EMEKLİ, ARTIK YAŞAMAYA UTANIR HALE GELDİ”

GIDA DENETİMLERİNDE 4 TON ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

SAKLI CENNET TATİL KÖYÜ YENİ SEZONA HAZIR

Yaz Spor Okulları İçin Kayıt Süresi Uzatıldı

Büyükşehir’den Kaldırım İşgaline Çizgi Önlemi

“Her zaman yanınızda olacağız”

Başkan Zeyrek, “Birlikteliğimiz ve gücümüz Manisa’ya hizmet olarak dönecek”

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı Menkul Mal Satış İlanı

Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Annelerimize Çiçek'

BAŞKANIMIZ, EMİNE MAZ İLE RESUL MİMAROĞLU ÇİFTİMİZİN NİKAHLARINI KIYDI

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI EKREM SARI VE MİSAFİRLERİ İLE SOHBET ETTİ

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Şehit Annesi Ziyaret'

Keşan Belediyesi ve ESTAB, Kumsallarda Temizlik Seferberliğine Devam Ediyor

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA DERE YATAKLARI SİNEKLERE KARŞI İLAÇLANIYOR

KBT’nin çocuk oyuncularından büyük performans

Haydi Çocuklar Eğlenceye

29. ALANYA RAMAZAN DEMİRCİ AÇIK ALAN HENTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

ALANYA'DA DOSTLUK RÜZGARI ESTİREN FESTİVAL

Daha temiz bir Eyüpsultan için 7/24 mesai