Çanakkale Heyeti, Kardeş Kent Osnabrück'te Bir Dizi Temasta Bulunacak…

CHP 7.05.2024 18:49:01 0
Çanakkale Heyeti, Kardeş Kent Osnabrück

Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve beraberindeki heyet, kardeş kent Osnabrück'te her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mayıs Haftası Etkinliklerine katılmak üzere kentten ayrıldı.

7-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek program kapsamında Başkan Erkek'e, Belediye Meclis Üyeleri Deniz Hazal Uysal, Metin Değirmenci, Muhammed Güngör, Pelin Turhan Erkan, Hakan Çetin, Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit ve Hukuk İşleri Müdürü Av. Şebnem Çıtak da eşlik edecek.

Heyet, Belediye Binası ve tarihi şehir merkezi incelemesi ile programlarına başlayacak. Program kapsamında Osnabrück'ün diğer kardeş kentleriyle de temas kurulacak. Ayrıca çeşitli kültürel etkinliklere ve sanatsal faaliyetlere de katılım sağlanacak. Yapay zeka odaklı İnovasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, Sanayi Kültürü Müzesi, Endüstriyel Miras Müzesi, Şehir Kütüphanesi ziyaretleri ve çeşitli resmi temaslar da gerçekleştirilecek.

Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında Kardeş Kent Osnabrück'te bulunan Erkek'e dönüşüne kadar Belediye Meclis Üyesi Sayın Umut Karagöz vekalet edecek. 




07.05.2024 14:20

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

GENÇLİK TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TAM NOT ALDI

“Gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vereceğiz”

SEYHAN'DAN ÖĞRENCİLERE, " SINAV KAYGISI" EĞİTİMİ

19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı

BAŞKAN ERDEM’DEN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Mersin Büyükşehir Mercek’te İşaret Dili Kursu Başlattı

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Tarsus Kültür Park Çocuk Sesleri İle Renkledi

Başkan Seçer, 19 Mayıs Kutlamasına Katıldı

26.3°