Çanakkale Cephesi Şehit ve Gazi Torunları Çanakkale'de Buluşuyor…

CHP 27.10.2024 09:23:27 0
Çanakkale Cephesi Şehit ve Gazi Torunları Çanakkale

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde ve Çanakkale Belediyesinin de destekleri ile düzenlenen “Ahde Vefa Sohbetleri: 2” etkinliğinde, Çanakkale mücadelesine tanıklık eden kahramanların torunları bir araya gelecek.

30 Ekim 2024 Çarşamba günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte; Çanakkale'de görev almış Binbaşı Ali Faik Bey, Yarbay Fahrettin (Altay) Bey, Yarbay Hüseyin Avni Bey, Yarbay İzzettin (Çalışlar) Bey, Binbaşı Halis (Ataksor) Bey ve Yarbay Mehmet Nuri (Conker) Bey'in torunları, Erdal Kabatepe, Hasan İnsel, Hüseyin Avni Tanman,  İzzeddin Çalışlar, Serdar Halis Ataksor ile Yasemin Conker sunumlarını gerçekleştirecek.

Etkinliğe tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

25.10.2024 11:27

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

14 ilçede 200 kilometrelik ova yolu düzenlendi

Elektrik Malzemeleri Satın Alınacaktır

Denizli Kitap Fuarı’nda yazar yağmuru sürüyor

YUNUSEMRELİ MİNİKLER CUMHURİYET COŞKUSUNU ERKEN YAŞADI

İLAN

Herkesi tenis coşkusuna ortak olmaya ve Cumhuriyet ruhunu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz!

BÜTÜN AFYONKARAHİSAR´IN HİZMETİNDEYİZ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ MİNİK BERAT’IN SEÇİM VAADİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ