Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek'in Anneler Günü Mesajı

CHP 10.05.2024 18:50:31 0
Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek

Yaşımız kaç olursa olsun sığındığımız en güvenli liman, en güzel ve özel sevginin adıdır ANNE...

Sonsuz ilgiyle, binbir emek ve özveriyle karşılıksız sevgisini hissettiren tüm annelerimiz için en güzel hediye onlara çocuklarıyla birlikte mutluluk ve güven içerisinde yaşayabilecekleri bir dünya, bir ülke, bir kent sunabilmektir.

Dünyanın her neresinde olursa olsun gözlerinin sadece mutluluktan yaşardığı, evladının sevgisini kalbine gömerek değil sımsıkı sarılarak yaşayabildiği mutlu ve umutlu yarınlar dileğimle tüm annelerimizin, anne adaylarımızın ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınların anneler gününü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi rahmetle anıyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Muharrem ERKEK

Çanakkale Belediye Başkanı

10.05.2024 14:29