Çanakkale Barosu'ndan Başkan Erkek'e Ziyaret

CHP 24.10.2024 01:34:15 0
Çanakkale Barosu

Çanakkale Baro Başkanı Av. Ardahan Dikme ve yönetimi, Belediye Başkanı Muharrem Erkek'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Çanakkale Barosu Genel Kurulunun ardından Baro Başkanlığına seçilen Av. Ardahan Dikme ve yönetimi ile başkanlık makamında bir araya gelen Erkek, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Erkek, Dikme ve yönetimini tebrik ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

23.10.2024 15:32

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Kardeş Şehir Nürnberg ile “Şehrini Tasarla” Projesi Başladı

6. Antalya Turizm Fuarı başladı

ESKİŞEHİR’DE GOLDEN HORN BRASS RÜZGÂRI

Farkındalık için Pembe Işık!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanımız Faruk Duha Erhan ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanımız Büşra Dişçioğlu Çetinöz’e bir ziyarette bulundu.

Öğrencilerden Türk bayrağı koreografisi

Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu: “Felâket kapımızın eşiğini aşmış durumda”

Nazilli'de Efsane Geri Döndü: Lütfi Selek Yıllar Sonra Yeniden Şef

Büyükşehir’den altyapı çalışmalarına dijital takip