Can Dostların Yardımına Çankırı Belediyesi Koştu

MHP 11.06.2024 13:29:07 0
Can Dostların Yardımına Çankırı Belediyesi Koştu

Çankırı Belediyesi, zor durumda kalan can dostların imdadına yetişti. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, boru içinde mahsur kalan kedi ile dereye düşen kaplumbağayı kurtardı.

Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine harekete geçen Çankırı İtfaiyesi, Buğday Pazarı Mahallesi Ömer Topuz Caddesi’nde bulunan bir iş yerinin bahçesindeki dikey atıl borunun içine düşen yavru kedinin attığı çığlıkları dindirdi. Minik kedi, sıkıştığı yerden titizlikle çıkartıldı.  Diğer bir ihbar ise Abdülhalik Renda Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nden geldi. Bölgedeki kuru dereye düşen kaplumbağa itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Bakım ve tedavisi için Belediye Veteriner Hekimine teslim edilen kaplumbağa, kontrollerin ardından doğal ortamına bırakıldı.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

BAŞKANIMIZ, ŞEHİT PİYADE ER ERCAN SOYDAŞ SOKAKTA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZDAN, GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sıcak Asfalt Çalışmalarımız devam ediyor

Erzincan Yaz Etkinlikleri kapsamında, Güler Duman sesi ve yorumuyla unutulmaz bir akşam yaşattı.

BAŞKANIMIZ, NESLİHAN DEMİRSOY VE NUMAN ALKAN ÇİFTİMİZİN NİKAH AKİTLERİNİ GERÇEKLEŞT

BAŞKANIMIZ, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Çankırı Belediyesi Vatandaşı Uyardı