Çalış Sahil Bandı’nda bisiklet sürdüler

CHP 20.09.2024 00:11:55 0
Çalış Sahil Bandı’nda bisiklet sürdüler

Avrupa Birliği Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, Çalış Sahil Bandı’nda gün batımında bisiklet sürdüler. Fethiye Belediyesi’nin “Paylaşımlı Kamusal Alanlarda Şehri Birlikte Yaşayalım” teması ile gerçekleştirdiği Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri hafta boyunca sürecek.

Sürdürülebilir kentsel ulaşımı teşvik etmenin yanı sıra sağlıklı yaşam konularında farkındalık yaratmayı yönelik bir organizasyon olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor. Fethiye Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir ulaşımı teşvik etmek ve çevre dostu ulaşım alışkanlıklarının yaygınlaştırılmasını hedefliyor.

Bu hedef ve etkinlikler kapsamında; Çalış Sahil Bandı’nda gün batımında vatandaşlar bisiklet sürmenin keyfini yaşadılar. Fethiye Belediyesi’nin DJ performans ile renklendirdiği etkinliğe, çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Etkinlikler devam edecek
Etkinlikler 18 Eylül Çarşamba Günü saat: 11.00’da Beşkaza Meydanı’nda toplanılarak Yeşil Vadi’ye bisiklet turu ile devam ediyor. 19 Eylül Perşembe günü saat: 11.00’da ise Beşkaza Meydanı’nda Yeşilüzümlü-Cadianda’ya bisiklet turu, 20 Eylül  Cuma Günü saat: 11.00’da İşletme Fakültesi’nden Beşkaza Meydanı’na bisiklet turu, 21 Eylül Cumartesi Günü Beşkaza Meydanı’ndan Sea Me Beach’e bisiklet turu ve aynı gün saat: 19.45’de Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Uçan İskoçyalı’ sinema gösterisi yapılacak.

Pazar Günü ‘Arabasız Gün’
22 Eylül Pazar günü saat: 10.00’da ise, Karayolları’ndan ‘arabasız gün’ etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik nedeniyle Cahit Gündüz Caddesi, Karayolları ile DSİ arasındaki yol trafiğe kapatılacak.  Hafta boyunca bisiklet turları, dj performansları, sinema gösterimi gibi çok sayıda katılımcıya açık organizasyonlar düzenlenecek.


Muğla,Fethiye Belediyesi

Keçiören, Vodafone Sultanlar Ligi’nde

ESKİŞEHİRLİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIMA TEŞVİK EDİLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin süt tankı destekleri sürüyor

-ANI EVİ'NE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Çalış Sahil Bandı’nda bisiklet sürdüler

BAŞKAN ATAÇ'TAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BODRUM’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Konak'ta Tarihe Yolculuk Yeniden Başladı

Buca Belediyesi Alzheimer’a karşı farkındalık yaratacak

24.1°