ÇAL MAĞARASI’NDA OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

AK PARTİ 28.06.2024 13:31:37 0
ÇAL MAĞARASI’NDA OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çal Mağarası çevresinde yapılacak olan otopark alanı düzenlemesi için harekete geçti. Otoparkın tamamlandığında bölgeye büyük katkı sunacağını söyleyen Başkan Genç, ziyaretçilerin konforunun artacağını belirtti.

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Doğu Karadeniz'in ve Trabzon'un en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan, Düzköy ilçesinde bulunan ve "Yeraltındaki saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’nın çevresine otopark yapılması için çalışma başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in takibi ve talimatı ile başlayan çalışmada, otopark sorununun çözülmesi ile bölgede turizm hareketliliğinin artması hedefleniyor.

 BÖLGEYE KATKI SUNACAK

Başkan Genç, otopark sorununu çözerek bölgeye daha fazla hareketlilik kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Turizm, şehrimizin en dinamik sektörü ve bu konuda her birimize ayrı ayrı görevler düşüyor. Dolayısıyla şehrimizin doğal güzelliklerini, tarihi yapısını korumak ve bunları geleceğe aktarmak en önemli görevlerimizden. Çal Mağarası şehrimizin ve bölgemizin en önemli destinasyonlarından biri. Her yıl çok sayıda turist burayı ziyaret ediyor ve hayran kalıyorlar. Ancak burada bir otopark sorunumuz vardı. Bu sorunu çözmek ve bölgeye daha fazla hareketlilik kazandırmak istedik. Buraya gelen turistlerimizin ve vatandaşlarımızın araçlarını nereye park edeceklerini düşünmeden rahatlıkla gezinin keyfini çıkarmaları bizim için çok önemli. Otopark ile bu konfor alanını onlar için oluşturmuş olacağız. Her alanda olduğu gibi turizm alanında da sorun kalmaması için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz” diye konuştu.


Trabzon,Trabzon Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

32.3°