ÇAKIR AİLESİ’NE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ

CHP 3.07.2024 16:58:57 0
ÇAKIR AİLESİ’NE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Çakır Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan Yağız ve Yiğit bebeklere de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

HOŞ GELDİNİZ YAĞIZ VE YİĞİT

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Duygu Çakır & Yalçın Çakır çiftini evlerinde ziyaret etti. Çakır Ailesi’nin dünyaya yeni gelen ikiz bebekleri Yağız ve Yiğit’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketlerini de Çakır Ailesi’ne takdim etti.

Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Duygu Çakır & Yalçın Çakır çifti de böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik ettiler.

Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU