Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Görkemli Programla Başlayacak

AK PARTİ 14.10.2024 18:44:09 0
Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Görkemli Programla Başlayacak

Büyükşehir Belediyesi, 13 Ekim Pazar günü AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları’nın katılımıyla gerçekleştirilecek programla Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’na start verecek.

Şiir ve edebiyatın başkentinde birbirinden eğlenceli ve öğretici kültür sanat etkinliklerini Kahramanmaraşlılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’na start veriyor. Tiyatro gösterisinden söyleşiye, konferanstan konsere, resim sergisinden imza gününe çeşitli etkinliklerin düzenleneceği kültür sanat sezonu 13 Ekim Pazar günü AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları’nın katılımıyla gerçekleştirilecek programla başlayacak. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak programda Bahadır Yenişehirlioğlu ve Yücel Arzen, birbirinden değerli eserleri Kahramanmaraşlılar için seslendirecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, edebiyat ve sanat şöleninin yaşanacağı geceye tüm Kahramanmaraşlılar davet edildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

BAŞKAN ALTAY: “ASKERLERİMİZ İÇİN DÜNYANIN EN MODERN TESİSLERİNDEN BİRİSİNİ İNŞA EDİYORUZ”

25 milyon liralık altyapı yatırımı hayırlı olsun: Daha yaşanabilir ve güzel bir Sakarya için…

Patnos'ta Kaçak Kazıya Sıkı Müdahale!

BAŞKAN ALTAY: “ÖLENLERLE AYNI IRKTAN OLMAMANIZ SİZİ ADALETTEN UZAKLAŞTIRACAKSA BU DÜZEN NASIL DEVAM EDECEK?”

Kız Çocukları, Büyükşehir'in Etkinliğinde Unutulmaz Anlar Yaşadı

“SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ” HİZMETE DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇ KÜLTÜR KART'TAN “MÜZİK HACKATHONU”

Büyükşehir ile 104 ev daha doğal gaza kavuşacak