BYKEHR EVREFESTTE PROJELERN ANLATTI

AK PARTİ 15.06.2024 19:34:59 0
BYKEHR EVREFESTTE PROJELERN ANLATTI

Erzurum Bykehir Belediyesi Bakent’te dzenlenen EVREFEST’te Erzurum rzgr estirdi. evre ve iklim duyarlln artrmay amalayan, farkndalk iin iklim tneli, evre-sfr atk ve ocuk etkinlikleri ile her yatan katlmcnn ilgisini eken evre fuar, 4 gn srd. Sylei ve atlye almalarnn da bulunduu fuarda “Hepimizin bir dnyas var" temas kullanld.  Ankara Bakent Millet Bahesi’nde dzenlenen etkinlikte Erzurum Bykehir Belediyesi’nin standn evre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakan Mehmet zhaseki, Bakan Yardmclar, ller Bankas Genel Mdr Recep Trk, Belediye Bakanlar ve Daire Bakanlar da ziyaret etti. Erzurum Bykehir Belediyesi’nin evreye ynelik nemli projelerinin de grcye kt fuarda, Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen’in direktifleriyle oluturulan evre yatrmlar, iklim deiikliine ynelik ARGE almalar, kat atk ve atk suya ynelik projeler de youn ilgi grd.

Erzurum,Erzurum Belediyesi

TUZCUZADE MAHALLE ODASINDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Ailelerin Sevinçlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Koyuncu Sera Yönetimi’nden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti