Tarih: 24.09.2024 19:18

BÜYÜYEN KARAKÖPRÜ’YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa'nın her geçen gün büyüyen ve nüfusunu her yıl önemli bir oranda artıran ilçesi Karaköprü’de yeni yapılaşmalarla birlikte doğan yol ihtiyacının karşılanması için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yol açma çalışmalarını yoğun bir mesaiyle sürdürüyor.

Ekipler ihtiyaç dahilinde mahallelerde yeni yollar açarken, alt yapısı biten yollarda da kilitli parke döşeyerek yenilenen yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Güllübağ ve Çamlıyayla Mahallelerinde yeni yerleşim alanlarında yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirilirken, yolların altyapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek hizmete açılacak.

Karaköprü Belediyesi fen işleri ekipleri tüm mahallelerde ihtiyaçlar doğrultusunda ve program dahilinde yeni yollar açmaya devam edecek.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Orjinal Habere Git