BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

CHP 2.07.2024 19:36:09 0
BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı. Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muratlı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde yüzme ve futbol kursları gerçekleştirilen törenle başladı. 2 ay sürecek ve 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek olan kurslarda toplam 830 çocuk eğitim görecek.

YAZ SPOR OKULLARI 2 AY SÜRECEK VE ÜCRETSİZ OLACAK

7-14 yaş arasındaki çocuklara yüzme ve 6-10 yaş arasındaki çocuklara futbol kategorilerinde eğitim verilecek olan yaz spor okullarında ücretsiz olarak hizmet verilecek ve 2 ay sürecek. Ayrıca yaz spor okullarına katılan çocuklara, çocuklar için hazırlanmış olan Atatürk’ün Nutuk kitabı da hediye edildi.

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER: “YAZ SPOR OKULLARIMIZDA ÇOCUKLARIMIZ HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK”

Yaz spor okulunun açılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Çocuklarımızın yaz tatilinde spor yapabilmeleri ve sosyalleşmeleri için yaz spor okullarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muratlı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimizde çocuklarımızın yaz tatilinde hem spor yapmalarına imkân sağlayacak olan hem de bedensel gelişimleri için önemli bir katkı sağlayacak olan yaz spor okulumuzu başlattık. Kurslarımızda toplam 830 çocuğumuz eğitim görecek. Yaz spor okulumuz sayesinde çocuklarımız yüzme ve futbol kategorilerinde yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirecekler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her yaştan vatandaşımızın sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. ” dedi.


Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Nilüfer’de bisiklet kullanımı daha da artacak

Nilüfer Belediyesi üniversiteli öğrencilerin yanında

Nilüfer Belediyesi kırsal mahallelerde halkla buluşuyor

Başkan Volkan Nallar’dan Ot Temizliği Açıklaması

Süleymanpaşa Belediyesi şehrin her yerinde durmaksızın çalışıyor

Süleymanpaşa Belediyesi şehrin her yerinde durmaksızın çalışıyor

Karasinek ve Sivrisinek ile Mücadele Devam Ediyor

33.2°