BÜYÜKŞEHİR’İN TİYATRO ETKİNLİKLERİYLE ÇOCUKLAR EĞLENİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri, çocuk tiyatrosu Tospik’in Hikayesi adlı oyunla devam etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, geleneksel Kültür Sanat Sezonu etkinliklerine Ekim ayı takvimiyle devam ediyor. Bu ay, sergil, konser, söyleşi ve tiyatro gibi birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak. Tiyatro gösterimleri "Tatlı ve Öfkeli" adlı yetişkinlere yönelik tek perdelik komedi oyunu ile başladı. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği bu oyunun ardından, "Tospik’in Hikayesi" adlı çocuk oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

AY SONUNA KADAR SÜRECEK
Çocuklar ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği oyun, sevimli kaplumbağa Tospik’in ormanda arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları anlattı. Farklılıkların zenginlik olduğu mesajını veren müzikli çocuk oyunu, çocukları eğlenceli şarkılarla coşturdu ve öğretici mesajlarla anlamlı dersler çıkarmalarını sağladı. Etkinliğe katılan ebeveynler, katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Tiyatro gösterimleri, bu ay sonuna kadar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

Sahilköy - Doğancılı (Şile) Kumsal Yürüyüşü

İZMİT BELEDİYESİNDEN TÜYSÜZLER’E GÜVENLİ ALAN

Kuş Gözlemi Gerçekleşti