Büyükşehir’in raketi Konya’daki şampiyonaya damga vurdu

AK PARTİ 4.07.2024 19:39:07 0
Büyükşehir’in raketi Konya’daki şampiyonaya damga vurdu
Büyükşehir Belediyesi masa tenisi sporcusu Esila Su Yalçın, 100. Yıl Küçükler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi masa tenisi sporcusu Esila Su Yalçın, Konya’da düzenlenen 100. Yıl Küçükler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

En iyi şekilde temsil etti
Yalçın, Sakarya’yı masa tenisinde en iyi şekilde temsil ederek masada üst düzey bir performans sergiledi ve Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya damga vuran Büyükşehir’in başarılı raketi, “Mix Çiftler” kategorisinde ise bronz madalya kazandı.

Konya’da yoğun ilgi
27 ve 30 Haziran tarihleri arasında Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona Türkiye’nin birçok ilinden sporcu katıldı.

Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalara sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

Büyükşehir Ulaşım A.Ş., 2024’ün İlk 6 Ayında 78 Milyonu Aşkın Yolcu Taşıdı

Başkan Büyükkılıç: “Şehir Zemininin Röntgenini Çekiyoruz”

AMFİ TİYATRO’DA MİLLİ HEYECAN