Büyükşehir’in ilçe çocuk şenlikleri Vezirköprü ile devam ediyor

AK PARTİ 17.10.2024 17:10:03 0
Büyükşehir’in ilçe çocuk şenlikleri Vezirköprü ile devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçelerde düzenlenen Çocuk Şenliği’nin ikinci etabı Vezirköprü’de başladı. 17 ilçenin tamamında çeşitli programlarla minik kalplerle buluşmayı sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Şenlikleri ile çeşitli atölyelerden geleneksel oyunlara birçok etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Şenliklerin ikinci etabı, 16 Ekim’de Vezirköprü ilçesinde başladı. Düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken yüz boyamadan geleneksel oyunlara birçok etkinlikle buluşma fırsatı yakaladı.

Çocuk Şenliği’nin bir sonraki durakları ise 17 Ekim’de Kavak’ta, 23 Ekim’de ise Salıpazarı’nda gerçekleştirilecek. 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak şenlikte, çocuklar kurulan atölyelerde hem öğrenecek hem eğlenecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde; Milli Eğitim Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü ve ilçe belediyeleri iş birliği ile ilçelerde düzenlenen İlçe Çocuk Şenlikleri’nin ilk etabı Ayvacık, Yakakent, Bafra, Ladik, Alaçam ve Asarcık’ta gerçekleştirilmişti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu etkinlikler aracılığıyla çocukların sosyalleşmelerini, eğlenceli vakit geçirmelerini ve kişisel gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyor. Ailelerin de katılım göstereceği bu organizasyon, hem çocuklar hem de ebeveynler için keyifli bir gün vadediyor.


Samsun,Samsun Belediyesi

BAŞKAN GENÇ: DİRENÇLİ ŞEHİRLER OLUŞTURMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU

İnegöl Belediyesi Cenon İle Kardeş Şehir Protokolünü İmzaladı

“Önemli bir aşama daha kaydettik”

Kayseri Büyükşehir’den Dolandırıcılara Karşı Önemli Uyarı

BAKAN TEKİN’DEN BAŞKAN GENÇ’E ZİYARET

Büyükşehir’den Sahabiye Kentsel Dönüşüm Alanında Zemin Etüdü Çalışması

e-Spor Oyuncusu Emirhan, 23 Milyon Arasından 44’üncü Oldu

Büyükşehir Sakarya’nın geleceği için sözü gençlere bırakıyor: En iyi projeler yarışacak

BAŞKAN ALTAY TÜM KİTAPSEVERLERİ 11. KONYA KİTAP GÜNLERİ’NE DAVET ETTİ

16.3°