Büyükşehir’in dev adamları parkeye iniyor: İlk sınav Teşvikiye

Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele edecek Büyükşehir Basketbol ligin ilk haftasında 26 Ekim Cumartesi günü Teşvikiye’ye konuk olacak. Saat 15.00’da başlayacak karşılaşma TBF TV Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı sezonun ilk karşılaşmasında 26 Ekim Cumartesi günü Teşvikiye’ye konuk olacak.

Canlı yayınlanacak
İstanbul Caferağa Spor Salonu’ndan oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak ve TBF TV Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

Yeni sezonun ilk karşılaşması için hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Basketbol takımında moraller ise oldukça yerinde.

Yaklaşık bir ay önce parkeye inen Büyükşehir Basket, Teşvikiye mücadeleye tam anlamıyla hazırlandı.

“İyi bir başlangıç istiyoruz”
Takımın son durumunu değerlendiren Başantrenör Önder Kaya, “Yaklaşık bir ay önce parkeye inerek antrenmanlarımıza başladık. Bu süreçte birkaç sporcumuz sakatlık yaşadı. İyileşme süreçleri devam ediyor. Kısa zaman içerisinde yeniden aramıza katılacaklar. Kadromuzda bu ligi bilen tecrübeli oyuncular var, bu bizim avantajımız olacak. Onlara güveniyoruz. İnşallah galibiyetle başlayıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

“Tecrübemizle karşılık vereceğiz”
Cumartesi günü karşılaşacağı Teşvikiye mücadelesi hakkında konuşan Başantrenör Kaya, “Teşvikiye iyi ve bu ligin en genç takımlarından biri. Çok koşan bir takım. Bizi de maç boyu koşturmak isteyeceklerdir. Biz rakibimize tecrübemizle karşılık vermeye çalışacağız. Maçın başından itibaren sertliğimizi ve dinamikliğimizi korursak karşılaşmayı kazanma şansımızı arttırırız” ifadeleri kullandı.

Canlı yayınlanacak mücadele, Sakaryalı sporseverler tarafından ilgiyle takip edilecek.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

BAŞKAN ALTAY: “KONYA KİTAP GÜNLERİ BİR KÜLTÜR ŞÖLENİNE DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA”

Siirt Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Marketlerde Tarihi Geçmiş Ürün ve Fiyat Denetimi

Dicle ilçesinde doğa yürüyüşü düzenlenecek