Büyükşehir’den yangın açıklaması

AK PARTİ 21.10.2024 19:02:00 0
Büyükşehir’den yangın açıklaması
Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu üzerinde Serdivan Beşköprü mevkiinde gece yarısı yaşanan kauçuk fabrikası yangınına ilişkin açıklama yayınladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Dün gece yarısı 02.14 saatlerinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na düşen yangın ihbarı üzerine Serdivan Beşköprü'de bulunan fabrika alanına ivedi şekilde ekipler sevk edilmiştir. 3 farklı kauçuk fabrikası ve çevresindeki bazı iş yerlerinde sirayeti söz konusu olan yangına 18 itfaiye aracı ve Emniyet, Orman Bölge, Serdivan Belediyesi'nin takviye araçlarıyla birlikte toplamda 28 araç ve 60 personelle süratle müdahale edilmiş ve alevlerin civar sanayi bölgesine sirayeti önlenerek büyük bir facianın önüne geçilmiştir. Yangın 03.45'te kontrol altına alınmış ve bu saatten itibaren ekiplerimizin soğutma çalışmaları devam etmektedir” denildi.

Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yangına müdahaleyi ihbar yapıldıktan hemen sonra ulaştığı fabrika bölgesinde bizzat yönetti.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

Cenon Heyeti Kardeşliği Resmiyete Dökmek İçin İnegöl’de

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kış Ayları Öncesinde Yol Atağı!

Yusuf Alemdar’dan gençlerle tribünden paylaşım: “Hep birlikte Sakaryaspor’un yanındayız”

Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi

Mehmet Akif Hizmet Binası Açıldı