Büyükşehir’den üniversite öğrencileri eğitim desteği

Başvurular 30 Eylül’de sona ediyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in geçtiğimiz yıl ilk kez başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. 10 bin TL’lik eğitim deştiği için öğrenciler, 30 Eylül 2024 tarihine kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden başvuru yapabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yüksek fiyat artışları nedeniyle eğitimine devam etmekte zorlanan veya edemeyen yükseköğretim öğrencilerine destek olmak amacıyla eğitim desteği sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk kez geçen yıl başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik burs desteği, 2024-2025 eğitim öğretim yılında da devem edecek. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile burs başvurusu yapacak öğrencilerin Antalya il sınırlarında ikamet kaydı bulunması, 2024 - 2025 eğitim döneminde üniversite sınavını kazanmış ve kazandığı üniversiteye kayıt yaptırmış olması gerekiyor.

10 BİN TL’LİK DESTEK

Yapılan başvurular sonrasında sosyal incelemede ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen yükseköğretim öğrencilerine 2024-2025 eğitim öğretim yılında, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 10 bin TL’lik eğitim desteği sağlanacak. Eğitim desteği 4’er aylık iki dönem halinde 5’er bin lira şeklinde öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Üniversite öğrencileri eğitime destek yardımı için basvuru.antalya.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Eğitim desteği için başvuracak kişilerin ikametinin Antalya olması gerekiyor. Eğitim desteğinde açık öğretim ve uzaktan öğretim başvuruları kabul edilmeyecek.

Antalya,Antalya Belediyesi

KÂĞITHANE’DE SOKAKLAR TEMİZLİKLE NEFES ALIYOR

-GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çankırı Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmadı

Atakum’da okul bahçeleri daha konforlu hale getiriliyor

21. ULUSLARARASI KONYA MİSTİK MÜZİK FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

DOĞUGAZ 'IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI.

Daha Temiz Bir Nusaybin İçin Temizlik Seferberliği

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Tesisimiz Mama Üretimine Devam Ediyor

AVCILAR’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ