Büyükşehir’den Ulaşımda Yol Güvenliği İçin Titiz Çalışmalar

güvenli ulaşımı sağlamaya devam ediyor.

Belediye ekipleri, Harran, Akçakale, Siverek, Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerinde gerçekleştirilen yol güvenliği çalışmalarında önemli ilerlemeler kaydetti. Siverek’te yer alan beton yolda yapılan çizgi ve kasis boyama işlemi ile trafikte güvenliğin artırılması amaçlanıyor.

Son verilere göre, toplamda 19.876 m²yol çizgi çalışması gerçekleştirilirken, özellikle okul önlerinde ve köy (mahalle) girişlerinde yer alan hız kesiciler de unutulmadı. Bu kapsamda, 6.230 m2 hız kesici boyama işlemi yapılarak, hem yayaların hem de araçların güvenliği ön planda tutuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, şehir genelinde yürütülen bu çalışmalara ek olarak, ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de benzer faaliyetleri sürdürecek. Yol güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan bu titiz çalışmalar, hem merkez hem de kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar için daha güvenli ve düzenli bir ulaşım altyapısı oluşturmayı hedefliyor.

Büyükşehir ekipleri, çalışmaların ilerleyen süreçte de kesintisiz devam edeceğini belirterek, yol kullanıcılarına dikkatli olmaları ve yapılan işaretlemelere uygun şekilde hareket etmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

KAPSÜL VE SİA “TEKNOLOJİ KÖPRÜSÜ: İNOVASYON VE İŞ BİRLİĞİ PROJE PAZARI” ETKİNLİĞİNE KATILDI

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR FUTBOL SEMİNERİ

Otomobil spor tutkunları Bursa’da buluşuyor

Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi

YAKLAŞIK 2.9 MİLYAR LİRALIK DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR

BAKAN YARDIMCISI MACİT, 3. ULUSLARARASI AHİLİK VE AHİ EVRAN YARIŞMALARI ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI

81 İlde Silah Kaçakçılarına ve Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara Yönelik “MERCEK-26” Operasyonları Düzenlendi

TAŞBAŞI TAMAM, ZAFERİMİLLİ DE DEVAM

İZMİTLİLER BU FESTİVALE BAYILDI!

Bilgi Evleri’nde eğitimler başladı

Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Hernandez, Belediye Başkanı Arı’yı Ziyaret Etti

DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI ALTAY: “İSRAİL İNSANLIĞA İHANET EDİYOR”

Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi