Büyükşehir’den şehrin merkezindeki sosyal alanlara dokunuşlar

AK PARTİ 28.06.2024 19:30:57 0
Büyükşehir’den şehrin merkezindeki sosyal alanlara dokunuşlar
Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde her gün yüzlerce vatandaşın güzel havada vakit geçirdiği park ve sosyal donatı alanlarında eskiyen, deforme olan bölümleri değiştirerek, yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehri genelindeki sahillerde, parklarda ve vatandaşların sıklıkla kullandığı sosyal donatı alanlarında yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Millet Bahçesi’nde işlem başladı
Ekipler son olarak vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği, her gün yüzlerce vatandaşın güzel havada vakit geçirdiği Millet Bahçesi’nde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlattı.

Millet Kıraathanesi önünde yer alan büyük havuzda ve çevresinde deforme olan, bozulan ve tadilat ihtiyacı olan bölümleri söküyor, yeniliyor.

Kısa süre içinde açılacak
Kısa bir süre içinde kullanıma açılacak havuz ve çevresi Millet Bahçesi’nde yaz boyunca vatandaşlara hizmet edecek.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, sahiller ve park alanlarında başlattığı çalışma kapsamında ilk olarak Karasu'da sahil şeridinde kent mobilyalarını değiştirerek güzelleştirmişti.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°