Büyükşehir’den Personele Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde, 1-31 Ekim tarihleri arasındaki “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında personele yönelik eğitim düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi’ndeki eğitimde, Dr. Tuğçe Koç Borazan katılımcılara meme kanserinin belirtileri, risk faktörleri ve erken teşhisin önemine dair bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında personele yönelik eğitim gerçekleştirildi. Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlenen seminerde, Dr. Tuğçe Koç Borazan meme kanserinin belirtileri, risk faktörleri ve erken teşhisin önemini anlattı. Borazan, eğitim sırasında yaptığı sunumla meme kanserinin en yaygın belirtilerini sıraladı. Erken teşhis yapılabilmesi için ise düzenli klinik muayenenin ve kendi kendine muayenenin önemi vurgulandı.

Eğitim sonunda, Dr. Tuğçe Koç Borazan ve katılımcılar hep birlikte kendi kendine muayene uygulaması yaptı.

Manisa,Manisa Belediyesi

VALİ AKIN’DAN BAŞKAN PEKYATIRMACI’YA ZİYARET

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Başlıyor!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İstanbul'da Şaşırtan Olay! Hamile Kadın Metrobüste Doğum Yaptı

İTFAİYECİLİK ÖĞRENCİLERİNE KARİYER SEMİNERİ

VANDALLAR İŞ BAŞINDA

Son başvuru tarihi 18 Ekim

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dazkırı Belediye Başkanımız Fatih Çiçek’i makamında ziyaret etti.

SÜMEYYE BOYACI İZMİR SPOR ZİRVESİ’NDE

Uysal, ‘İhracat ajansı şart’

Çankırı’da Afet Risklerinin Azaltılmasına Yönelik Tatbikat Yapıldı

ELEKTRONİK ATIKLARINI GETİRENE YALOVA BELEDİYESİ'NDEN YEŞİL TEŞEKKÜR

Başkent’in 101. Yılı Yenimahalle’de Kutlandı

Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

RAF ÖMRÜ 1 AY GEÇMİŞ GAZLI İÇECEKLER İMHA EDİLDİ

BÜYÜKŞEHİR'İN 80 NO'LU HAT HİZMETİ SARAY'DA DEVREYE GİRİYOR

HBB SU SORUNLARINI BİTİRMEKTE KARARLI

Yazar Özyurt, Edebiyatseverlere Seslendi

Akyazı SGM’de iki ayrı etkinlik

Başkan Erkek'ten ÇABAÇAM'a Ziyaret

HBB EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehirden Miniklere Mahremiyet Eğitimi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Belediye Başkanımız Selçuk Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Seçer, Binlerce Üretici Kadınla Buluştu

Büyükşehir’den Personele Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TİYATROSU YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BELİRLEDİ

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Ziraat Odası Başkanımız Ramazan Gündüz’ü makamında ziyaret etti.

İzmir Tiyatroları Buluşması başlıyor

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ EYLÜL'DE YOĞUN MESAİ HARCADI