Tarih: 16.10.2024 11:38

Büyükşehir’den Personele Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde, 1-31 Ekim tarihleri arasındaki “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında personele yönelik eğitim düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi’ndeki eğitimde, Dr. Tuğçe Koç Borazan katılımcılara meme kanserinin belirtileri, risk faktörleri ve erken teşhisin önemine dair bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında personele yönelik eğitim gerçekleştirildi. Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlenen seminerde, Dr. Tuğçe Koç Borazan meme kanserinin belirtileri, risk faktörleri ve erken teşhisin önemini anlattı. Borazan, eğitim sırasında yaptığı sunumla meme kanserinin en yaygın belirtilerini sıraladı. Erken teşhis yapılabilmesi için ise düzenli klinik muayenenin ve kendi kendine muayenenin önemi vurgulandı.

Eğitim sonunda, Dr. Tuğçe Koç Borazan ve katılımcılar hep birlikte kendi kendine muayene uygulaması yaptı.

Manisa,Manisa Belediyesi

Orjinal Habere Git