Büyükşehir’den o güzergâh için önemli hafta sonu uyarısı

AK PARTİ 5.07.2024 19:45:25 0
Büyükşehir’den o güzergâh için önemli hafta sonu uyarısı
Büyükşehir Belediyesi, Sedat Kirtetepe Caddesi’nin 550 metrelik kısmının asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla 6-7 Temmuz trafiğe kapanacağını açıklayarak sürücülere “alternatif güzergahları kullanalım” uyarısı yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehir merkezi ve ilçelerde cadde yenileme ve asfalt çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda Adapazarı Sedat Kirtetepe Caddesi’nde zamanla deforme olan asfaltın ilk etabı olan 550 metrelik kısmında asfalt çalışması gerçekleştirilecektir. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce 6-7 Temmuz tarihlerinde (cumartesi – pazar) yolun ilgili bölümü trafiğe kapatılacaktır.  Sürücülerimizin bu iki günlük süreçte alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir. Memleketimize hizmet için hassasiyet gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı

36.3°