Büyükşehir’den Nar Hasadı: Dar Gelirli Ailelerin Hanelerine Kadar Ulaştırılıyor

DİĞER 28.10.2024 21:15:59 0
Büyükşehir’den Nar Hasadı: Dar Gelirli Ailelerin Hanelerine Kadar Ulaştırılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Şehit Nusret Fidanlığı Bahçesi'nde yetiştirilen meyveler, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Geçtiğimiz günlerde hasadı yapılan narların bir bölümü nar ekşisi yapılmak üzere sıkıma gönderilirken diğer kısmı ise dar gelirli vatandaşların hanelerine ulaştırıldı.

Yaklaşık 200 dönüm arazi üzerine kurulu bahçede, üzüm, elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi üretiliyor. Ekipler, meyve dağıtımı esnasında ailelerin diğer ihtiyaçlarını da tespit ederek, yardımların ulaştırılmasını sağlıyor.

Belediye çalışanları tarafından toplanarak paketlenen narlar, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından önceden tespit edilen dar gelirli ailelerin adreslerine teslim ediliyor. Ekipler, her hasat döneminde farklı bir meyveyi ailelere ulaştırıyor.

Hanelerine kadar gelen narları alan vatandaşlar da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin bu sosyal belediyecilik uygulamasını önemli bularak emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Büyükşehir’den Öğrencilere Topraklı Ve Topraksız Sera Konularında Eğitim