CHP 2.10.2024 08:39:39 0
Büyükşehirden Muradiye-Menemen Yolundaki Yeşil Alanlara Bakım Çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Menemen yolunda bulunan orta refüjlerdeki yeşil alanlarda bakım çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla yol güzergâhındaki 5 kilometrelik alanda çimler biçildi ve ağaçlar budandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı şehrin sokak, cadde ve meydanlarını süsleyen yeşil alanlarda yaptığı bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muradiye-Menemen yolunda bulunan orta refüjlerdeki yeşil alanlarda bakım çalışması gerçekleştirildi. Muradiye-Menemen yolu güzergâhında yapılan çalışmalar 5 kilometrelik alanı kapsadı. Hummalı bir şekilde yürütülen bakım onarım çalışması kapsamında çim biçimi ve ağaç budama işlemleriyle yeşil alanlar daha sağlıklı bir görünüme kavuştu.

Manisa,Manisa Belediyesi

Özel çocuklardan bahçeden sofraya zeytin üretimi

Başkan Seçer, Şampiyon Takım MSK İle Bir Araya Geldi

VATANDAŞLARIMIZ ÖDÜLLÜ TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU