Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında kent genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla bir toplantı düzenleyecek. Başkan Çavuşoğlu, toplantıda 616 mahalle muhtarının istek ve önerilerini dinleyecek.

Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

17.10.2024
Başkan Çavuşoğlu 616 muhtarla bir araya gelecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında farklı bir programa imza atacak. Denizli merkez ve tüm ilçelerinde görev yapan toplam 616 muhtarın katılımıyla bir toplantı düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, muhtarların mahalleleri ile ilgili istek ve önerilerini alacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek program 20 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Başta Denizli’de görev yapan olmak üzere tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kentin sorunlarının çözümü için hep birlikte çalışmayı sürdürdüklerini söyledi.

“Mutlu bir Denizli hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz”

Vatandaşların mahalleleriyle ilgili ilk ulaştıkları kişilerin muhtarlar olduğunu işaret eden Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Mahallelerinde bizlerin de göz kulağı konumunda olan muhtarlarımız kurumlar arası köprü vazifesi görmektedir. Denizli merkez ve 19 ilçemizde bulunan 616 mahalle muhtarımız ile şehrimizin sorunlarının çözümü ve ihtiyaçların tespiti için bir araya geleceğiz. Şehrimiz için çok verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum. Mutlu bir Denizli hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

.

Denizli,Denizli Belediyesi

Önsen ve Dönüklü’ye Yeni Toplu Taşıma Araçları Hizmete Başladı!

Başkan Görgel: “Muhtarlarımızın Sesine Daima Kulak Veriyoruz”

7. Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’nci Gününde de Kitapseverler Memnun Ayrıldı

Biyosidal Ürün Uygulamaları Devam Ediyor

İmam Hatip Okullarının 73. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Dinar İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Coşkun, Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çetin, Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kasım İrioğlu ve öğrenciler, Dinar Belediye Ba

Başkan Tetik 7 gün 24 saat sahada

Ahmet Akın: Ekiplerimiz kaza bölgesinde

Birecik Kaymakamlığı Yıkım İhalesi İle İlgili Duyuru

EĞİTİMCİ- YAZAR GRİ KOÇ KİTAP GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERE BAŞARILI OLMANIN TAKTİKLERİNİ

Saçaklızade’nin Altyapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

AKSARAY AKADEMİ’DE DÜZENLENECEK MESLEKİ KURSLAR İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

1 MİLYAR 35 MİLYON LİRALIK DESTEKLEME ÖDEMESİ BUGÜN ÇİFTÇİLERİMİZİN HESAPLARINA AKTARILIYOR

Başkan Gülpınar Esnafla Bir Araya Geldi

ZABITA PERSONELİNE EĞİTİM

BAŞKAN TAVLI’NIN ANKARA TEMASLARI

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “ALANYA’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI, ATATÜRK’ÜN EMANETİ SİZE EMANET”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Bağımlılığa Karşı Umut Işığı

Kula Jeotermal Serada Yeni Sezon Fideleri Toprakla Buluştu

BAŞKAN DEMİR’İN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Toplantısı'nda Konuştu

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HATİCE IŞIK GÜRÇINAR, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Büyükşehir’den İhale

Cumhuriyet coşkusu Kemalpaşa'da başladı

AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Şırnak’ta Polis ve Çocuklar Gökyüzünü Birlikte Şenlendirdi

Bandırma’da 25 yıllık hasret sona eriyor

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

Başkan Özdemir’in Muhtarlar Günü Mesajı

Atakum Belediyesi’nin 2025 mali yılı bütçesi 2 milyar 555 milyon TL