Büyükşehir’den Mısır Ekimi

DİĞER 25.06.2024 19:00:15 0
Büyükşehir’den Mısır Ekimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Buğday hasadının ardından 250 dekarlık alanda sıcak iklim tahıllarından olan mısır çeşidinin ekimine başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarımın bereketli toprağı Harran-Akçakale Ovasında bu yıl da Mısır ekimi yaparak verimli bir hasat dönemi geçirmeyi hedefliyor. Ekimi yapılan ürünün kalitesi hasat döneminde yapılacak verim analizi ile tespit edilecek.

Ziraat mühendislerinin gözetiminde ekimi yapılan mısır tohumları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi araçlarıyla yapılırken ekimde verimi artıran teknolojilerden biri olan lazer teknolojisi de kullanıldı.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Başkan Arı Kahveci Dağı’nda İncelemelerde Bulundu

Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağına, ölen köpekleri atıp videoya çektiler.

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN ÇOK DİLLİ BELEDİYECİLİK: PARKLARA KÜRTÇE VE TÜRKÇE TABELA VE UYARI LEVHALARI BIRAKILDI

Kavşak ve refüjler bir milyon çiçekle süslenecek

Eş Başkanlar, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri, Iğdır'da yaşanan hayvan katliamına ilişkin basın açıklamasında bulundular.

Eş Başkan Hatun, Makam Dağı ve 12 bin yıllık Hilar Mağaralarını gezdi

Eş Başkan Bucak’tan Eğil mahallelerine ziyaret: Tek gayemiz halkın hizmetlerden yararlanmasıdır

Çocuklar mahallelerde sanatla buluştu

Şehrin Dört Bir Yanında Altyapı Sorunları Gideriliyor