Büyükşehir’den, Milli Takıma tam destek

CHP 3.07.2024 19:07:09 0
Büyükşehir’den, Milli Takıma tam destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, EURO2024 heyecanını şehrin dört bir yanında yaşatmaya devam ediyor. LED ekranlarda milli maçı Balıkesirlilerle birlikte izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, galibiyet sevincine ortak oldu. 

 

Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydanlarında EURO2024 heyecanını yaşatmaya devam ediyor. LED ekranlarda şehrin dört bir yanında yayınlanan Avusturya-Türkiye maçını, Balıkesir halkı büyük bir coşkuyla izledi. Maçın ilk yarısını Asuva Parkı’nda, ikinci yarısını ise Paşa Camisi’nde izleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Milli Takım coşkusuna ortak oldu. 

GALİBİYET COŞKUYLA KUTLANDI

Balıkesir halkı, Avusturya’yı 2-1 yenerek Çeyrek Final’e yükselmeye hak kazanan A Milli Futbol Takımı’nı daha önceki maçlarda da olduğu gibi desteklemeye devam ediyor. Türkiye Milli Takım formaları, bayraklar ve meşalelerle maçı izleyen Balıkesirliler Milli Takımın galibiyetini coşkuyla kutladı.  Altıeylül ve Karesi'de; Asuva Parkı, Atatürk Parkı, Avlu Balıkesir, TTM Migros Üstü, Zağnos Paşa Meydanı’nda bulunan LED’lerde gösterilen maçlar diğer ilçelerde de aşağıda belirtilen alanlarda seyirciyle buluşuyor:

Bandırma Sahili, Bandırma Hüseyin Tümer Caddesi, Gönen Cumhuriyet Meydanı, Gönen Çarşı Camisi Önü, Erdek Liman Önü, Avşa Belediye Binası Önü, Saraylar Sahili, Edremit Otogar Önü, Akçay Kordon, Altınoluk Kordon, Burhaniye Meydanı, Havran Belediye Binası Önü, Ayvalık BASKİ Önü, Ayvalık Sarımsaklı Sahili, Sındırgı Meydanı, Dursunbey Meydanı, Susurluk İstasyon Okul Caddesi Köşesi, Bigadiç Kaymakamlık Önü ve İvrindi Belediye Binası Önü.


Balıkesir,Balıkesir Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN ATAÇ ULUSLARARASI NASREDDİN HOCA FESTİVALİ'NE KATILDI

Başkan Türkel: “Dertlenmeye değil, çalışmaya geldim"

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

BAŞKAN BALABAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULLARI BAŞLADI

BAŞKAN ÜNLÜCE VE YAVAŞ SİVRİHİSAR’DA

31.8°