Büyükşehirden Manisalı Gençler İçin

Büyükşehirden Manisalı Gençler İçin 'Dijital' Adım

Manisa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin dijital becerilerini geliştirmek için harekete geçti. Manisalı gençler yapay zeka, makine öğrenimi ve yazılım uzmanlığı gibi alanlarda ücretsiz eğitimlere kavuşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 'Bugünün Gençleri, Geleceğin Meslekleri' projesiyle, gençlerin dijital becerilerini geliştirmeye yönelik önemli eğitim programlarını hayata geçirecek. Bu kapsamda, gençler için yapay zeka, makine öğrenimi ve yazılım uzmanlığı gibi alanlarda ücretsiz eğitimler düzenlenecek.  Planlama çalışmaları tamamlanan eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Bu projeyle geleceğe hazırlanacak olan gençler, iş hayatına da adım atma fırsatına sahip olacak.

Proje Ankara’da Masaya Yatırıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından desteklenen proje kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle Ankara’da bir çalıştay düzenledi. İki günlük çalıştaya proje koordinatörleri ve kent konseyi temsilcileri katıldı. Çalıştayda, dijital dönüşümün önemi vurgulandı; gençlerin geleceğin mesleklerine yönlendirilmesi için atılacak adımlar detaylandırıldı.

Manisa,Manisa Belediyesi

Esenyurt’ta Tezeneler Konuştu…

İZMİT BELEDİYESİNDEN KISALAR VE YENİMAHALLE’YE ZİYARET

Başkan Öztaş Mevlit ve Taziye Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

BAŞKANIMIZ, ULUKALE KÖYÜ SAKİNLERİNDEN VEFAT EDEN SAKİNE AY'IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

TARSUS’TA MEME KANSERİ İLE MÜCADELEDE BÜYÜK ADIM

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN MEME KANSERİ FARKINDALIĞI

EŞ BAŞKAN TUBA SAYILĞAN'DAN İNŞAATI DEVAM EDEN KADIN TAZİYE EVİ'NE ZİYARET.

BAŞKAN ATAÇ: "TÜRKİYE'DE EN İYİ İŞ YAPAN BELEDİYELERDEN BİR TANESİYİZ"

Balkan Panayırı coşkusu Nilüfer’i sardı

Siirt Belediyesi’nden Kadınlara Dikiş Nakış Kursu

23. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları: Şiir tutkunlarının beklediği gün geliyor