Büyükşehirden Manisalı Gençler İçin 'Dijital' Adım

CHP 7.10.2024 12:42:27 0
Büyükşehirden Manisalı Gençler İçin

Manisa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin dijital becerilerini geliştirmek için harekete geçti. Manisalı gençler yapay zeka, makine öğrenimi ve yazılım uzmanlığı gibi alanlarda ücretsiz eğitimlere kavuşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 'Bugünün Gençleri, Geleceğin Meslekleri' projesiyle, gençlerin dijital becerilerini geliştirmeye yönelik önemli eğitim programlarını hayata geçirecek. Bu kapsamda, gençler için yapay zeka, makine öğrenimi ve yazılım uzmanlığı gibi alanlarda ücretsiz eğitimler düzenlenecek.  Planlama çalışmaları tamamlanan eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Bu projeyle geleceğe hazırlanacak olan gençler, iş hayatına da adım atma fırsatına sahip olacak.

Proje Ankara’da Masaya Yatırıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından desteklenen proje kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle Ankara’da bir çalıştay düzenledi. İki günlük çalıştaya proje koordinatörleri ve kent konseyi temsilcileri katıldı. Çalıştayda, dijital dönüşümün önemi vurgulandı; gençlerin geleceğin mesleklerine yönlendirilmesi için atılacak adımlar detaylandırıldı.


Manisa,Manisa Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN YENİ BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA: “GENÇ AKADEMİ ÇAYYOLU”

Gönenli 500 çiftçiye süt otu tohumu dağıtıldı

Büyükşehirden Manisalı Gençler İçin 'Dijital' Adım

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

EZGİ GÖZEGER NOW TV’DEN, BİR ŞEHRİN HİKAYESİ TEATRAL DANS GÖSTERİSİ’Nİ TÜM TÜRKİYE’YE DUYURDU

Yaşamı Sahiplenenler 5. Mersin Patifest’te Buluştu

Kepez’den can dostlara anlamlı etkinlik

KADINLARA FAİZSİZ KREDİ İMKANI: İZGİM’DEN MİKROKREDİ DESTEĞİ

PAKO’nun uygulamaları gezici eğitimle aktarıldı

25.7°