Büyükşehir’den Kırsalda Ulaşım Ve Altyapıya Öncelik

DİĞER 16.10.2024 04:22:44 0
Büyükşehir’den Kırsalda Ulaşım Ve Altyapıya Öncelik

hazırlıklar hem de altyapı iyileştirme çalışmaları hız kazandı.

Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin yol kalitesini artırmak ve ulaşımı güvenli hale getirmek için çalışmalara devam ediyor.

Bu kapsamda, Eyyübiye ilçesindeki Eski Güneşli - Güneşli Aş - Güneşli Kanatlı Sağlık güzergâhında asfalt öncesi astar sıfırlama çalışmaları yürütülüyor. Astar sıfırlama çalışması, asfalt dökümü öncesinde yüzeyin hazırlığını yaparak yolun uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte söz konusu güzergâhın asfaltlanarak bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor. Böylece hem vatandaşların ulaşımı kolaylaşacak hem de yol standardı artacak.

Öte yandan, Karaköprü ilçesindeki Şahinler ile Kınalı güzergâhında yürütülen beton boru uygulama çalışması tamamlandı. Çalışmalar, bölgedeki altyapının güçlendirilmesine ve özellikle yağışlı dönemlerde su akışının düzenlenmesine katkı sağlıyor. Beton boru uygulaması sayesinde su birikintileri ve taşkınların önlenmesi hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki altyapı eksikliklerini gidermek için planlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Eyyübiye’de asfalt öncesi hazırlık sürerken, Karaköprü’de tamamlanan beton boru uygulaması bölge halkının kullanımına sunuldu.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

TÜRKİYE BELEDİYE BAŞKANLARI BİRLİĞİ STK BULUŞMASI SİVAS’TA DÜZENLENDİ…

Büyükşehir’den Kırsalda Ulaşım Ve Altyapıya Öncelik

Yazar Kavuzlu Okuyucuları İle Buluştu

Başkan Arı, Avrupa Konseyi Yerel Ve Bölgesel Yönetimler Kongres'inde

Büyükşehir Belediyesi’nden kadınların güvenliği için ‘huzurlu yolculuk’ hizmeti

Lgs Kursları İçin Gönüllü Eğitmen Başvuruları Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Müzik Eğitimi Atılımı

BASINA VE KAMUOYUNA

BATIKENT OKUMA EVİ AÇILIŞA HAZIR

21°