Büyükşehir’den kanser hastalığı için farkındalık konferansı

AK PARTİ 28.10.2024 02:46:14 0
Büyükşehir’den kanser hastalığı için farkındalık konferansı
Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik ‘Kanserde Erken Tanı’ adlı konferans düzenlenecek. Kadınlarda en fazla görülen kanser türü olan meme kanseri için düzenlenecek konferans 30 Ekim Çarşamba günü SGM’de saat 13.30’da başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik ‘Kanserde Erken Tanı’ adlı konferans düzenlenecek. Kadınlarda en fazla görülen kanser türü olan meme kanseri için düzenlenecek konferans 30 Ekim Çarşamba günü SGM’de  saat 13.30’da başlayacak.

Kanserden korunma yöntemleri paylaşılacak
Konferansta Sakarya Üniversitesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Barış Mantoğlu konuşmacı olarak yer alacak. Mantoğlu, günümüzün en önemli sağlık sorunlarından biri olan kanserin belirtileri, risk faktörleri, korunma, tanılama ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler paylaşacak.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Anneler ve Çocuklar Turşu Atölyesi’nde Moral Depoladı

HATALI PARK YAPANLARA ZABITA'DAN TAVİZ YOK