Büyükşehir’den Kaldırım İşgaline Çizgi Önlemi

DİĞER 28.06.2024 19:01:03 0
Büyükşehir’den Kaldırım İşgaline Çizgi Önlemi

geçişini kolaylaştırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarihi çarşılar bölgesinde bulunan işyerlerinin kaldırım işgalini önlemek için harekete geçti.

Akşam saatlerinde çizgi çalışması yaparak esnafa 100 cm’nin dışına çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşların geçişini güçleştirecek herhangi bir işgale müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi.

Zabıta ekipleri, iş yerlerini tek tek dolaşarak kaldırım işgali yapan esnafı uyardı. Ekipler, esnaftan sarı çizgiyle işaretlenen yerin dışına çıkılmamasını istedi. Kurala uymayan esnafa Kabahatler Kanunu gereğince idari para cezasının uygulanacağı da ifade edildi.

Sabah saatlerinde kontrollerini sürdüren zabıta ekipleri esnafların kurallara riayet ettiğini gözlemledi. Her gün binlerce yerli ve yabancı misafirin geçiş güzergâhı olan tarihi çarşılar bölgesinde kaldırımlar vatandaşların rahat ve huzuru için uygun hale getirildi.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Lice ve Kulp’ta ilaçlama çalışması yapıldı

Eş Başkan Hatun'dan kaza geçiren personele ziyaret

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi