AK PARTİ 27.09.2024 19:03:30 0
Büyükşehir’den İhaleler

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Atv ve Kar Motoru alanı “Açık Teklif Usulü” ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Atv ve Kar Motoru alanı ihalesi 1 Ekim 2024 Salı günü saat 14.15’te gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihaleye son başvuru tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, müracaatlar ise Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yapılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Kayak Merkezi’ndeki (Tekir Kapı, Develi Kapı, Hisarcık Kapı, Hacılar Kapı) bulunan ve ekli listede sunulan 755 adet Reklam Aracının İşletmecilik Hakkı da “Açık Teklif Usulü İhale” ile 2.5 yıllığına (30 Ay) kiraya verilecek.

Erciyes Kayak Merkezi’ndeki 755 adet Reklam Aracının İşletmecilik Hakkı’nın ihalesi ise 1 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

ERCİYES KAYAK MERKEZİNDE BULUNAN 755 ADET REKLAM İŞLETMECİLİĞİ 2.5 (30 AY) YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR
ERCİYES KAYAK MERKEZİNDE BULUNAN ATV VE KAR MOTORU ALANI İHALE İLE 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR

Kayseri,Kayseri Belediyesi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, "ŞEHRİN KALBİNE YEŞİL BİR DOKUNUŞLA YENİ YÜZE KAVUŞTURUYORUZ"

KONYA BÜYÜKŞEHİR, BEYŞEHİR İÇME SUYU ARITMA TESİSİ’Nİ SON TEKNOLOJİYE UYGUN HALE GETİRDİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALTI AYLIK GÖREV SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

TABİAT MEKTEBİ’NDE YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Büyükşehir’den Organize Sanayi Bölgelerine büyük destek

SELÇUKLU BELEDİYESİ'NDE BİRİM MÜDÜRLERİNE EĞİTİM

KEFELİ HAN RESTORASYONU DEVAM EDİYOR

Kahraman Şehir Bilimle Şenlenecek!