Büyükşehir’den İhale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciyes Dağı’ndaki Tekir ve Hisarcık bölgesinde bulunan dükkânlar, ihale ile kiraya verilecek.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Dağı Hisarcık Kapı bölgesinde bulunan 90/E numaralı dükkân “Açık Teklif Usulü İhale” ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Erciyes Dağı Hisarcık bölgesindeki 90/E numaralı dükkânın kiraya verilmesi ihalesi 15 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihaleye son başvuru tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, müracaatlar ise Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yapılacak.

Ayrıca yine Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Erciyes Dağı Hisarcık Mahallesi’ndeki Tekir bölgesinde bulunan 1204/E numaralı dükkân da “Açık Teklif Usulü İhale” ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Erciyes Dağı Hisarcık Mahallesi Tekir bölgesindeki 1204/E numaralı dükkânın kiraya verilmesi ihalesi 15 Ekim 2024 Salı günü saat 14.15’te gerçekleştirilecek.

ERCİYES DAĞI HİSARCIK KAPI BÖLGESİNDE BULUNAN 90/E NUMARALI DÜKKAN 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR
ERCİYES DAĞI TEKİR KAPI BÖLGESİNDE BULUNAN 1204/E NUMARALI DÜKKAN 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR

Kayseri,Kayseri Belediyesi

Dördüncü Kent Lokantası Menemen’de açıldı

Esenyurt’ta Sanat Sokağa Taşacak…

Samsun heyeti Tiflis’te

Meclis Toplantısı Dördüncü Gününde Devam Etti

Başkan Öztaş’tan Okul Önlerinde Güvenlik Adımı

Kocagöz’den özel eğitim öğrencilerine müjde!

“ÇOCUKLARIMIZA KOL KANAT GERECEĞİZ”

ADALET BAKANI TUNÇ, MUDANYA ÜNİVERSİTESİNİN AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Kardeş Şehirler buluşması çerçevesinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Yalvaç’tan Başkan Yardımcısı Baytekin’e ziyaret

Kardeş Kentler Caddesi'nde kazalara neden olan kurp düzeltiliyor

Büyükşehir’den Rahvan At Yarışları

“BİR ÇOCUK BİR TEBESSÜM” KÖY OKULLARINDAKİ MİNİK ÖĞRENCİLER AKSARAY BELEDİYESİ’NİN MİSAFİRİ OLDU

Başkan Bozbey: ‘2050 Vizyonu Çevre Düzeni Planı’ Bursa’nın ‘Kent Anayasası’ olacaktır

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum’u makamında ziyaret etti.

HASAN KILCA’DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ´TAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

HALK SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

UCLG BAŞKANI ALTAY LAHEY’DEN DÜNYAYA SESLENDİ: “İSRAİL’İN ÖLDÜRDÜĞÜ MASUM BEBEKLERİN CESETLERİ BUGÜN SESSİZ KALAN DÜNYANIN ALNINDA KARA BİR LEKEDİR”

BİTLİS CADDESİ ESNAFINDAN MUŞ BELEDİYES'NE TEŞEKKÜR!

Büyükşehir, Kış Sezonu Öncesi Hobi Parkı’nda Tüm Hazırlıklarını Tamamladı

SORUNSUZ ÜSTYAPI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Tugay: Şehrimizin planlı gelişmesi için üzerimize düşeni yapacağız

ELİF DAĞDEVİREN İLK YÖNETMENLİK DENEMESİ “UMUT OYUNU” İLE ALTIN PORTAKAL’DA

ZABITA PERSONELİNE VERİLEN SEMİNERLER TAMAMLANDI

Başkan Akın’dan mesnetsiz ve iftira içerikli yayınlara sert tepki!

Yaşamını yitiren 103 can için 103 fidan

Büyükşehir ve Bursa Barosu'ndan kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı iş birliği

2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu Keçiören’de düzenlendi

Yükleniyor