CHP 3.10.2024 22:47:52 0
Büyükşehir’den Hal Zabıta ve Hal Denetim Personeline Trafik Eğitimi

Jandarma Bölge Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerine trafik eğitimi verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerine eğitim faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.  Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı tarafından Hal Zabıta ve Hal Denetim personeline trafik eğitimi verildi.  Jandarma Bölge Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitimde Hal Zabıta ve Hal Denetim personeline teorik ve uygulamalı olarak yaklaşık 2 saat süren temel trafik eğitimi ve trafik güvenliği eğitimi verildi. Eğitimlerde; geçiş üstünlüğü, hız sınırları, direksiyon, park ve park etme kurallı mevsimsel araç ve lastik bakımları ve diğer trafik kuralları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından verilen bilgide düzenlenen eğitim faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

6. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMLARIYLA SEYİR ZEVKİ YAŞATIYOR