Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

DİĞER 29.06.2024 19:08:38 0
Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

amacıyla üst geçit yapıyor.

Eyyübiye ilçesinde bulunan vatandaşların güvenli bir şekilde Millet Bahçesi'ne ve şehir merkezine geçişini sağlamak amacıyla önemli bir adım atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bölgede yaşanan yoğunluğu göz önünde bulundurarak yeni bir yaya üst geçit projesini hayata geçiyor.

Yapımına başlanan üst geçit, bölgedeki yaya trafiğini düzenleyecek ve yayaların güvenliğini artıracak. Ayrıca, bölgedeki trafik akışını rahatlatacak olan bu proje, şehir içi ulaşımın daha düzenli ve güvenli bir hale gelmesini amaçlıyor.

Üst geçit çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki ulaşım projelerine devam ederek, halkın yaşam kalitesini artırmayı ve güvenli ulaşım imkânları sunmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Gezin Gençlik Kampında ilaçlama ve tadilat çalışması başladı

DİSKİ: Diyarbakır'da içme suyu tüketiminde büyük artış yaşandı

DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR…