Büyükşehir’den bir ilk daha

Sosyal belediyecilik projeleriyle örnek olmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte belirlenecek pilot okullarda eğitim alan ilkokul birinci sınıf öğrencilerine beslenme desteği verecek.

Büyükşehir’den bir ilk daha

17.10.2024
Başkan Çavuşoğlu’nun sosyal belediyecilik projelerine tam destek

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda, gündemin 9’uncu maddesinde yer alan, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenecek devlete ait pilot okullarda başlatılmak üzere, ilkokul birinci sınıfa giden çocuklara 2024-2025 eğitim-öğretim yılı süresi boyunca beslenme yardımı verilmesi konusu görüşüldü. Karar oybirliği ile kabul edildi. Tüm meclis üyelerine destekleri için teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Bu şehrin güzelleşmesi hepimizin eseri. Umut ediyoruz ki bu güzellikler Denizli’mizin tamamına yayılacak. İnsanların yüzünün güldüğü mutlu bir Denizli yolculuğumuz emin adımlarla devam ediyor” dedi.

İhtiyaçları önceleyen sosyal belediyecilik

Emeklilerden yeni doğum yapan annelere, tarımdan hayvancılığa, kent lokantasından üniversitelilere yurt projesine, çalışan anneler için kreşten öğrenim yardımına kadar çok önemli sosyal belediyecilik çalışmalarına imza attıklarını vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Denizli'de herkese dokunan, ihtiyaçları önceleyen sosyal belediyecilik şiarını her geçen gün daha da büyütmek için çaba sarf ediyoruz. Klasik belediyecilik hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürürken vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerimizi de hayata geçiriyoruz. Artık bir kesimi değil Denizli Büyükşehir Belediyemizin tüm imkanlarıyla halkımızı kucaklamaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
.

Denizli,Denizli Belediyesi

Osmangazi Belediyesi’nden İstihdama Katkı

Osmangazi’de İklim Değişikliğinin Etkileri Konuşuldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Göynük'te korkutan yangın

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ GÜLTEKİN ARSLAN, AMPUTE MİLLİ TAKIMI İLE DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Başkan Geçit’ten 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Büyükkılıç: “Bu Şehrin Üretenlerini Sırtımızda Taşımayı Görev Biliyoruz”

GÜVENLİK VE TERÖR UZMANI ALBAY COŞKUN BAŞBUĞ AKSARAY’DA DİKKAT ÇEKEN İDDİALARDA BULUNDU

BAŞKAN BALABAN İKİ MAHALLEDE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

GÜLÜMSE KAFE’NİN ZENGİN MENÜSÜNE ‘MANTI’ LEZZETİ DE EKLENDİ!

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AYDINLILARI SAĞLIKLI HAYAT İLE BULUŞTURUYOR

DR. NİYAZİ NEFİ KARA MAHALLE BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

“Şehrin yeniden inşası tercih değil mecburiyettir”

Güne Sıcak Bir Başlangıç için Çorbalarımızla Kampüsteyiz!

2024 Kişilik Zeybek Gösterisinin Çalışmalarına Hemşehrilerimiz Davetlidir

Başkan Taban Şehit Fevzi Başaran Anadolu İhl Öğrencileriyle Buluştu

Barışın anahtarı: Kültürel miras

SEYHAN BELEDİYESİ'NİN AÇTIĞI "İSTİHDAM OFİSİ", İŞ ARAYANLARA UMUT OLDU