Büyükşehir’den Avrupa Şampiyonluğu

DİĞER 7.05.2024 12:38:38 0
Büyükşehir’den Avrupa Şampiyonluğu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bilek Güreşi Kulübü sporcusu Salih Emir Koç, Slovakya’da düzenlenen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasına katıldı.

Birçok rakibini geride bırakarak finale kalan Şanlıurfalı sporcu, final müsabakasında Romanyalı rakibi Gavrıl Mnescıuc ile eşleşti. Rakibini eleyerek Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan Salih emir Koç Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın göğsünü kabarttı.

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Romanyalı rakibini eleyen Koç, altın madalyanın sahibi oldu. Ödül töreninin ardından salonda İstiklal Marşı söylendi. Avrupa Şampiyonu Şanlıurfalı Salih Emir Koç, kente altın madalya ile dönüyor.

BAŞKAN GÜLPINAR, “DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SİZİNLE”

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da Salih Emir Koç için bir paylaşım yaptı. Başkan Gülpınar paylaşımında; “Tebrikler Salih Emir, sana olan güvenimizi tüm Dünya'ya ispatladın. Şimdi daha büyük başarılara odaklanma vaktidir. Senin özelinde tüm Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kulüp Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Unutmayın! Desteğimiz her zaman sizinle.” İfadelerine yer verdi.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Büyükşehir'in Kırsal Hizmetleri Sezona Başladı

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Nevşehirli Çiftçilere 50 Bin Adet Ücretsiz Fide Dağıtıldı

DİSKİ, bin 325 sondaj kuyusunu yeniliyor

Bağlar refüjleri kadife çiçekleriyle güzelleşiyor

Nevşehir 19 Mayıs’ı Mustafa Taş Konseri İle Kutlayacak

Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantıları Tamamlandı

Nevşehir Belediyesi 50 Bin Sebze Fidesi Dağıtacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Kitap Okuma Şenliği

26.3°