BASIN BÜLTENİ

Büyükşehir’den Atatürk Anıtı’na bakım

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Atatürk Caddesi’ndeki Atatürk Heykeli’nin etrafında bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yaparak kutlamalar için hazır hale getirdi.

Bu yıl 101. yıl dönümü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm hazırlıklar tamamlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa'nın merkezinde bulunan Atatürk Heykeli’nin etrafında kırılan mermerleri tek tek sökerek değiştirdi. Dolgu çalışması yaparak zemini sağlamlaştıran ekipler, heykelin etrafında bulanan korkuluk ve zincirlere de onarım ve temizlik çalışması uyguladı. Ekipler tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinin yapılacağı alan hazır hale getirildi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Bursa,Bursa Belediyesi

Büyükşehir’den Çiftçilere Tohum Desteği

ŞAHİN, “CUMHURİYETİMİZ, TÜRK MİLLETİNİN EBEDİ VARLIĞIYLA İLELEBET DEVAM EDECEKTİR”

Başkan Geçit, Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Yönetimiyle Birlikte Basın Mensuplarıyla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi’nden Cumhuriyet Bayramı konseri

'Cumhuriyet'in Öncü Kadınları Sergisi' 28 Ekim'de Merkezefendi'de

BAŞKAN DİNÇER’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

MAHALLEDE AİLE ATÖLYESİ İLE ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Kırşehir Valimiz Sn. Murat Sefa DEMİRYÜREK belediyemizi ziyaret etti.

Büyükşehir’den kaçak hafriyat dökenlere 600 bin TL para cezası

KAFETERYA SEKTÖRÜNDE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİ KONUSUNDA TOPLANTI YAPILDI

Büyükşehir’den Afşin’e 35 Milyon TL’lik Yol Yatırımı

“AY YILDIZ SEVDAMIZ SORGULANAMAZ”