Büyükşehir’den ‘Aile İçi İletişim Ve Bağımlılıkla Mücadele’ Eğitimi

DİĞER 7.09.2024 15:13:17 0
Büyükşehir’den ‘Aile İçi İletişim Ve Bağımlılıkla Mücadele’ Eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Karaköprü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, toplumsal farkındalık oluşturulması ve aile içi iletişimin önemi vurgulandı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Güleser Bayraktar’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, uzmanlar kritik konular üzerine bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlikte, Aile Eğitim Programı Sorumlusu Sosyal Çalışmacı Ali Bilmez, "Aile İçi İletişim Eğitimi" konusunda önemli bilgiler verirken, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Formatörü Psikolog Emine Bayram, "Madde Bağımlılığıyla Mücadele" üzerine bilgilendirmelerde bulundu.

Uzmanlar, aile içi iletişim ve bağımlılıkla mücadele konusunda katılımcılara kritik bilgiler sunarak, toplum sağlığına yönelik önemli katkılar sağladı. Etkinlik, daha güçlü aileler ve sağlıklı bir toplum hedefi doğrultusunda toplumsal bilinçlenme adına büyük bir adım oldu.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Ana Dilde Çocuk ve Yetişkinler için Atölye Kayıtlarımız Başladı.

Liman Ayık Yaşam Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi Dualarla Açıldı

Başkan Arı Sümer Mahallesi’nde Vatandaşlarla Pekmez Kaynattı