Büyükşehir’den 355 Öğrenciye İklim Değişikliği ve Temiz Enerji Eğitimi

CHP 27.04.2024 09:17:45 0
Büyükşehir’den 355 Öğrenciye İklim Değişikliği ve Temiz Enerji Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ODTÜ Ülkem Koleji, Soma Seher Ali Ortaokulu ile Soma 13 Eylül Gama Ortaokulu öğrencilerine “İklim Değişikliği ve Temiz Enerji” konulu eğitim verdi. Eğitimden 355 öğrenci faydalandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ortaokul düzeyi öğrencilerine dünyamızda ve ülkemizde iklim değişikliği ve iklim krizi konularında bilgi vermek amacıyla başlattığı eğitim programlarına Yunusemre ODTÜ Ülkem Koleji, Soma Seher Ali Ortaokulu ile Soma 13 Eylül Gama Ortaokulu ile devam etti. “İklim Değişikliği ve Temiz Enerji” konulu eğitimde karbon salınımı, sera gazı oluşumu ve etkileri, temiz enerji ile birlikte iklim krizi konularına değinildi. Düzenlenen eğitim programına toplam 355 öğrenci katılırken; öğrencilere karbon salınımı, karbon ayak izi, sera gazı oluşumu ve etkileri, iklim değişikliği ve temiz enerji gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Manisa,Manisa Belediyesi

ODUNPAZARI’NDAN MUHTARLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Konak’ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

İlkokul Yapımı İçin Protokol İmzalandı