Büyükşehir Viranşehir'de Yol Kalitesini Artırmak İçin Sathi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor

DİĞER 4.07.2024 19:07:06 0
Büyükşehir Viranşehir

asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Viranşehir'in çeşitli noktalarında grup yolu niteliği taşıyan bölgelerde yoğunlaşarak çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler yaptıkları çalışmaları bölgedeki ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve halkın yaşam kalitesinin artırılması hedeflenerek gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir ilçesi Eşkin Mahallesi giyimli mezrasında yapılan bu yatırımların, Viranşehir ilçesi, kırsal kesimlerde ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için uzun vadede büyük fayda sağlayacağı değerlendirilirken ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesine katkı sağlayacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü bu çalışmalar, ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yol kalitesindeki iyileştirmelerin devam edeceği ve bölgenin genel altyapı kalitesinin artırılacağı vurgulanarak, çalışmaların etkin bir şekilde sürdürüleceği ifade ediliyor.

Mahallelerinden geçen yolun uzun süredir kötü durumda olduğunun altını çizen vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine asfalt çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Bulvar ve caddelerde peyzaj çalışması yapıldı

Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi

AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Başkan Arı Sanayi Esnaflarıyla Buluşmayı Sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Merih Demiral'a Destek

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR