Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşların Yanında

AK PARTİ 28.04.2024 12:44:32 0
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşların Yanında

Büyükşehir Belediyesi, EKPSS’ye giren özel gereksinimli vatandaşlar ve refakatçilerine ücretsiz toplu taşıma hizmetinin yanı sıra Engelsiz Servis aracıyla da haneleri ve sınav merkezleri arasında ulaşım hizmeti sundu.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde hayata geçirdiği uygulamalarla örnek olarak gösterilen ve vatandaşların takdirini kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha özel gereksinimli bireylerin yanında olduğunu gösterdi. Bugün gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na giren vatandaşlar ve refakatçilerine ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca “Engelsiz Servis” ile de adayların haneleri ve sınav merkezleri arasındaki ulaşımını sağladı. Büyükşehir Belediyesinin Engelsiz Servis hizmeti özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri tarafından da büyük beğeniyle karşılandı. Özel gereksinimli vatandaşlar, destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni Başlıyor

Osmangazi Belediyespor’da Fatih Karayılan Dönemi

Kumaş Üretim Fabrikası 100 Personel Alacak