Büyükşehir-Sendika görüşmesinde personeli sevindiren kararlar alındı

Tüm Yerel Sen Manisa Şubesi Başkanı Recep Abatay ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç’ı ziyaret etti. Personellerin sosyal haklarının görüşüldüğü ziyaretten personelin yüzünü güldürecek haberler çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Tüm Yerel Sen Manisa Şubesi Başkanı Recep Abatay ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Personellerin sosyal haklarının görüşüldüğü ziyarette, yemek hizmetinden faydalanamayan personele nakdi yemek parası ödenmesi için çalışmanın başlatılacağı söylendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’in söz verdiği şekilde 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesiyle memurlara yapılan performans ödemelerinin tamamlandığı bildirildi. 1 ve 4. derecelerde bulunan İtfaiye ve Zabıta personelinin özel hizmet tazminatında yılbaşı itibariyle 6 puanlık bir artış yapılacağı müjdesinin yanında Büyükşehir Belediyesinde ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde iş yoğunluğunun yaşandığı birimlere yapılacak personel alımı ile iş yükünün hafifletileceğine dikkat çekildi.

“Çalışanlarımızın Refahı Bizim İçin Çok Önemli”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının refahının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Kılıç, Tüm Yerel Sen Manisa Şubesi Başkanı ve yönetimi ile bir araya geldik. Personellerimizin mali ve sosyal hakları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çalışanlarımızın yemek parası, performans ödemesi gibi konuları görüştük. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Ailenin mutluluğu sağlanması ile de hizmet kalitesinin artacağına inanıyoruz. Personellerimizin, çalışanlarımızın mutlu olması vatandaşlarımıza kaliteli hizmet olarak yansıyacaktır. Yetkili Sendika Tüm Yerel Sen ile çalışanlarımıza daha iyi bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Manisa,Manisa Belediyesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL SATRANÇ TURNUVASI

MANAVGAT BELEDİYESPOR, KEÇİBORLU BELEDİYESPOR'U FARKLI GEÇTİ

MANAVGAT’TA 12. GELENEKSEL CUMHURİYET KUPASI COŞKUSU

GENEL BAŞKAN ERBAKAN, KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

MANAVGAT’IN ZEYTİNLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Bursa’da ‘Uluslararası Medeniyet ve İnanç Tarihi Sempozyumu’

Emniyet ve Jandarma Trafik Ekiplerince, 17-24 Ekim 2024 tarihleri Arasında 2 Milyon 829 Bin 271 Araç Denetlendi

Büyükşehir Belediyesi yeşil bir Van için çalışıyor

BAŞKANIMIZ ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

MEGA EĞİTİM ATÖLYELERİ VE SPOR OKULLARI’NDA YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ'DA KÜÇÜK SANATÇILAR ÇOCUK KOROSU'NDA BULUŞTU

TRENDY HOTELS MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Personeline Yangına Müdahale Eğitimi Verildi

“Daha fazla çalışacak daha fazla üreteceğiz”

MİLLİ GURURUMUZ SARITAŞ BAHREYN’DE

Büyükşehir’den Meme Kanseri Konusunda Farkındalık Programı

Erasmus öğrencilerinden Kemer Belediyesi Kültür Evi’ne ziyaret

KAHTA BELEDİYESİ PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ŞEHRİMİZİN ULAŞIM KONFORU İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyet Panayırı’nda Tongar’dan Yoğun İlgi Gören Söyleşi

BAŞKAN ATAÇ'TAN BAŞKAN TUGAY'A ZİYARET

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI AĞRI’DA ORGANİZE TARIM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Büyükkılıç, Ek Hizmet Binasında Personeli Ziyaret Etti

Ortahisar Yazar Buluşmaları etkinliği devam ediyor

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Kongresi’nde Konuştu: “16 İlçemizi de Bağrıma Basıyorum”

Kahramanmaraş’ta 3 Bin 135 Konutun Daha Kurası Çekildi

Başkan Büyükkılıç AK Parti Akkışla Kongresi’nde Partililer ve Vatandaşları Bağrına Bastı

“İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz”

BAŞKAN KURT: “LÜLETAŞINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

“ATIĞIN SIFIR NOKTASI” İLE HEDEF, KARATAY’DA SIFIR ATIK

Yükleniyor