Tarih: 10.10.2024 22:07

Büyükşehir Personellerine ‘Etik ve Davranış İlkeleri’ Eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediye personellerinin daha iyi ve daha kaliteli hizmetler verebilmek amacıyla ‘Kamu Çalışanları Etik ve Davranış İlkeleri’ konulu bir eğitim düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, personellerin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından personellere yönelik ‘Kamu Çalışanları Etik ve Davranış İlkeleri’ konulu bir eğitim düzenlendi. Kamu sektöründe etik davranışın önemini vurgulamak, çalışanların mesleki standartlarını yükseltmek ve kamu hizmetine yönelik farkındalıklarını artırmak amacıyla Atatürk Gençlik Merkezi’nde verilen eğitimde bilgileri Tayfun Şengöz, bilgileri personellere aktardı. Tayfun Şengöz, kamu çalışanlarının etik ilkelere uygun hareket etmelerinin, vatandaşlarla olan ilişkilerini güçlendireceğini ve hizmet kalitesini artıracağını söyledi. Kamu çalışanlarının karşılaştığı etik ikilemler, doğru davranış biçimleri ve mesleki sorumlulukları üzerine çeşitli örneklerin sunulduğu eğitimde, katılımcılara ayrıca etik karar alma süreçleri hakkında bilgiler verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışanların bireysel ve kurumsal gelişimlerine katkı sağlayan bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi.


Manisa,Manisa Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —