BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ

CHP 8.05.2024 12:55:30 0
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, 1-7 Mayıs Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında, internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımının sağlanması amacıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Büyükşehir çalışanlarına eğitim verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen eğitimde, Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele Programı çerçevesinde personele “İnternet kullanımında dikkat edilmesi gerekenler, e-posta ve mesaj yolu ile yapılan siber saldırılar, kişisel verilerin korunması için yapılması gerekenler, ebeveynlerin çocuklarının internet kullanımına yönelik denetim yolları ve çocuklara yaklaşım yöntemleri, çocukların ve yetişkinlerin maruz kaldığı siber zorbalık çeşitleri ile ekran bağımlılığı ile mücadele konularında Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personeli Erdinç Lafçı tarafından bilgi verildi.

BAŞKAN YÜCEER: “ÇALIŞANLARIMIZIN EĞİTİM FAALİYETLERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanların eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “İnternet, bilgiye ulaşılması adına çağımızın en önemli buluşu. Günümüzde artık hemen hemen her şey internet aracılığıyla yapılıyor. Ancak bilgiye ulaşırken güvenli internet konusu büyük önem arz ediyor. Bu konuda çalışanlarımıza yönelik bir eğitim gerçekleştirdik. Son derece faydalı ve verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Çalışanlarımıza yönelik bu tür eğitimlerimiz bundan sonra da belirli bir program doğrultusunda devam edecek” dedi.

Eğitim programı, bilgilendirme sunumlarının ardından soru cevap bölümünde çalışanların sorularının cevaplanması ile son buldu.


Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

Başkan Tugay Samsun’da Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti

​Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”

YUNUSEMRE'DE PEDALLAR 19 MAYIS İÇİN ÇEVRİLDİ

Başkan Kaya, Kent Lokantası’nı inceledi

Büyükşehir Halk Oyunları ‘Asrın Zaferi’ ile göz doldurdu

BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

ATATÜRK’ÜN MAKAM ARACI BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE SERGİLENDİ

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL GENÇLERLE BULUŞTU

26.3°