Büyükşehir, Kırsalda Sathi Asfalt Atağını Sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda yol yapım çalışmaları ve altyapıya büyük önem veriyor.

Kent merkezindeki hizmetleri ilçelere de götüren Büyükşehir Belediyesi, ‘Yol medeniyettir’ şiarıyla ilçelerin en ücra köşelerini bile asfaltla tanıştırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi merkez ve kırsal ayrımı yapmadan bir yandan yol ağını genişletirken, diğer yandan da asfalt, sathi kaplama, kilitli beton parke döşeme ve stabilize çalışmalarıyla yolları konforlu hale getiriyor.

Hizmetin kırsaldaki mahallelere kadar ulaştığını aktaran mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Büyükşehir’in Doyran zaferi

Selçuklu Belediyesi sağlık alanında önemli projelere paydaş olmaya devam ediyor “İLK ADIM EBE GEBE OKULU” TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Demre Belediye Başkanı’ndan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Esenyurt’ta Yıllardır Bozuk Olan Yollar Yenileniyor!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Suat Diler’e bir ziyarette bulundu.

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Serteser’e bir ziyarette bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, MÜSİAD Kadın'ın "Uluslararası Farkındalık Zirvesi"nde konuştu

Denizli Defterdarlığı Menkul Mal Satış İlanı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Siper’i makamında ziyaret etti.

KARTAL’DA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ BULUŞMASI

Başkan Büyükkılıç’tan İlk Türk Astronot Gezeravcı’ya “Bilim Şenliği” Daveti

Ücretsiz Yüzme Kursu Ön Kayıtları Başladı

HÜSEYİN AYSAN VEFAT İLANI