Büyükşehir, Kentsel Tasarım Alanlarında Ulaşım Yatırımlarına Başladı

AK PARTİ 3.10.2024 12:07:59 0
Büyükşehir, Kentsel Tasarım Alanlarında Ulaşım Yatırımlarına Başladı

Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Bulvarı’nda yapımı tamamlanmak üzere olan kalıcı konutlarda asfalt serimi gerçekleştirdi.

Daha ulaşılabilir Kahramanmaraş için 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki kentsel tasarım alanlarında da asfalt çalışmalarına başladı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Hükümet Bulvarı’nda yapımı tamamlanmak üzere olan kalıcı konutlarda asfalt serimi gerçekleştirdi. Kentsel tasarım alanındaki ana yolu sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir merkezindeki kalıcı konut alanlarında ulaşım yatırımlarının devam edeceği belirtildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Dünya Yaşlılar Günü’nde Spor Yapıp Müzik Dinlediler

Milli Takımın yıldızları Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde şampiyonaya hazırlandı

Şehrin Yeni Mekânı Çamlıca Restoran, Misafirlerini Ağırlamaya Başladı